Jukeboks og Karake

Sæt gang i festen og lej en jukeboks eller et karaoke anlæg hos Fest og Event. Det falder altid i god jord bland dine gæster.

Jukeboks

Musik sætter altid gang i en fest, og med en digitale jukebox fra Fest & Event festudlejning skal der nok komme liv i festen. En digital jukebox er et godt valg når der skal holdes fødselsdag, konfirmation eller firmafest. Med en jukebox kan dine gæster selv vælge deres musikønsker ud blandt jukeboxens over 100.000 valgmuligheder. Jukeboxen kan gå på nettet, så den er altid opdateret med de nyeste sange.
Jukeboxen sætter musikønskerne i kø til afspilning, så der er ikke nogen sange der bliver afbrudt eller sprunget over. Dette sikre en bred og alsidig musikaften, så der skal nok være noget for enhver smag. Du skal bare nyde musikken, og danse løs hele aftenen.

Fest & Event festudlejning levere og opsætter jukeboxen, og vi kommer selvfølgelig og piller den ned igen.

Karaoke

Bliv stjerne for en aften med et KOMPLET Karaoke-anlæg.

Karaoke er en fantastisk sjov musisk aktivitet, som kan sætte gang i enhver fest! Vælg en sang fra sanghæftet, sæt cd’en i afspilleren og tryk play! – Musikken starter og teksten kommer frem på skærmen. – Så er festen startet! 

Enkelt, nemt og lige til at have i bilen…

Vores karaoke-anlæg er MEGET enkelt at bruge. Det er ikke samlet i ét stort rack-skab, men er tilpasset, så man kan have det i en almindelig bil.

Karaoke Komplet indeholder:

  • 1 JVC Karaoke-cdplayer
  • 2 Mikrofoner
  • 5 sangblade
  • 749 karaokesange – med 252 danske!
  • 19″ fladskærms TV på stander (til gulvet)
  • Musikanlæg bestående af 2 kraftige højtalere og en powermixer, som også kan spille musik fra computer, cd, Ipod m.v.
  • Alle nødvendige kabler.

Kort sagt: Et komplet karaokeanlæg – du skal kun sørge for strøm!

Lej til din næse fest

Du er måske også interesseret i…

vores stour udvalg af service, borde og stole

LÆS MERE HER